English >>

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy benéztetek az oldalamra. Gondolom nagy már az izgalom, készülődés és szeretnétek, hogy ez nap csodás, és emlékezetes legyen. Az lesz. Ehhez csak az kell, hogy Ti jól érezzétek magatokat, és ne görcsöljetek rá semmire. Higgyétek el, minden összeáll úgy ahogy Ti elképzeltétek. 

Az eddigi tapasztalatok alapján kialakítottam néhány csomagot, melyek talán támpontot adnak nektek is.  Semmi sincs kőbe vésve, a célom az, hogy számotokra a legjobbat nyújtsam, így ha valamin változtatni szeretnétek, más az elképzeléseteke, azt is meg tudjuk beszélni. Személyes, vagy akár facetime-os beszélgetés alapján megtudjuk beszélni, hogy mik az igények, és meglátjátok, hogy engem kerestek-e.

Van egy-két remek partner, úgy mint videósok, dekoratőr, Dj, zenészek, CM, vőfély. Őket is szívesen ajánlom. Helyszínek és szolgáltatók egy helyen  Katt ide >>>
 

Válasszatok, kérdezzetek, várom jelentkezéseteket. :)

Köszönöm!

Andrea

 

 

 

 

I.CSOMAG

PRAKTIKUS CSOMAG :

A RENDEZVÉNY MAXIMUM 4 ÓRÁJÁRA SZÓL, DARABSZÁM KORLÁTOZÁS NÉLKÜL.

Az utómunkázott képeket  névre szóló online galériába töltve adom át.

97.000 Ft

 

 

Ajánlatkérés>>

 

II. CSOMAG

EGY BIZONYOS SZERTARTÁS:

-1 ÓRA FOTÓZÁS KB 150 FELVÉTEL, melyek korrekción esnek át. 49.000

-2 ÓRA FOTÓZÁS, KB 240-300 FELVÉTEL, melyek korrekción esnek át. 68.000,-

Az utómunkázott képeket névre szóló online galériába töltve adom át.
 

Ajánlatkérés>>

Igény esetén bármelyik csomag esetén kérhető fotókönyv is, mely az esküvő legszebb pillanatait foglalja össze. Így a képek mindig kéznél lehetnek, s a szülőknek, nagyszülőknek ajándéknak sem utolsó, hisz ők jobban szeretik a kézzelfogható dolgokat, mely egy öröm emlék számukra is.:)

III. CSOMAG

ESKÜVŐI CSOMAG: Az esküvő komplett idejére szól, a legfontosabb eseményekkel, menyecske táncig bezárólag, de maximum hajnal 2-ig, (12 órás rendelkezésre állás) AMIBE BELETARTOZNAK A SZERTARTÁSOK IS (EGYHÁZI- POLGÁRI SZERTARTÁS, CSOPORTKÉPEK, KREATÍV FOTÓZÁS. Ajándék JEGYESFOTÓZÁS).

Az  ár tartalmazza a munkadíjamat az összes képet utómunkázva, pendrive-ra írva.

270.000 Ft

Opcionálisan fotókönyv kérhető.

A jegyesfotózás Nagymaros 30 km-es vonzáskörzetében, bármikor lehet, remek alkalom arra, hogy megismerjük egymást, hogy szokjátok a kamerát, így a nagy napon már feszengés nélkül, lazán tudtok mosolyogni a lencsébe.:) Természetesen távolabbi helyszín is megoldható, azonban ebben az esetben kiszállási díjat fogok felszámolni.

 

A fotókönyvből akár több példány is rendelhető, mely azután remek ajándék szülőknek, nagyszülőknek.

Ajánlatkérés >>

 Fotó + Videós. Kitűnő videós kollégával is tudok menni.  :) Ajánlatkérés>>

Amennyiben az esküvő Nagymaros 30 km-es körzetén kívül van, úgy távolságtól függően útiköltséget számítok fel.

 

Nem találod amit keresel? Hívj, írj, és kitalálunk egy nektek való csomagot. :)