English >>

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy benéztetek az oldalamra. Gondolom nagy már az izgalom, készülődés és szeretnétek, hogy ez nap csodás, és emlékezetes legyen. Az lesz. Ehhez csak az kell, hogy Ti jól érezzétek magatokat, és ne görcsöljetek rá semmire. Higgyétek el, minden összeáll úgy ahogy Ti elképzeltétek. 

Itt találhattok néhány csomagot, amik közül lehet választani. Semmi sincs kőbe vésve, mindenen lehet változtatni, amennyiben nem lelitek a nektek legmegfelelőbbet. Találkozzunk, beszéljük meg mit szeretnétek. Van egy-két remek partner, úgy mint videósok, dekoratőr, Dj, zenészek, CM, vőfély. Őket is szívesen ajánlom. Helyszínek és szolgáltatók egy helyen  Katt ide >>>
 

Válasszatok, kérdezzetek, várom jelentkezéseteket.

Köszönöm!

Andrea

I.CSOMAG

PRAKTIKUS CSOMAG :

A RENDEZVÉNY MAXIMUM 4 ÓRÁJÁRA SZÓL, DARABSZÁM KORLÁTOZÁS NÉLKÜL.

Az összes képet alapszinten (vágás, színkorrekció) retusálom, majd felhőbe feltöltve küldöm el, 20 db képet retusálva előhivatva is.

 

 

Aánlatkérés>>

 

II. CSOMAG

EGY BIZONYOS SZERTARTÁS:

-½ ÓRA FOTÓZÁS, KB.60-80 FELVÉTEL, EBBŐL A 10  LEGJOBB RETUSÁLT KÉP ELŐHIVATVA IS 

-1 ÓRA FOTÓZÁS KB 90-100 FELVÉTEL, EBBŐL A 20 LEGJOBB RETUSÁLT KÉP  ELŐHIVATVA IS 

-2 ÓRA FOTÓZÁS, KB 140-160 FELVÉTEL, EBBŐL A 30 LEGJOBB RETUSÁLT KÉP ELŐHIVATVA IS 39.000,-

Ajánlatkérés>>

Igény esetén bármelyik csomag esetén kérhető fotókönyv is, mely az esküvő legszebb pillanatait foglalja össze. Így a képek mindig kéznél lehetnek, s a szülőknek, nagyszülőknek ajándéknak sem utolsó, hisz ők jobban szeretik a kézzelfogható dolgokat, mely egy öröm emlék számukra is.:)

III. CSOMAG

ESKÜVŐI CSOMAG: Az esküvő komplett idejére szól, a legfontosabb eseményekkel, menyecske táncig bezárólag, de maximum hajnal 2-ig,  AMIBE BELETARTOZNAK A SZERTARTÁSOK IS (EGYHÁZI- POLGÁRI SZERTARTÁS, CSOPORTKÉPEK, KREATÍV FOTÓZÁS. Ajándék JEGYESFOTÓZÁS).

Az  ár tartalmazza a fotós munkadíját, az összes képet alapszinten retusálva, pendrive-ra írva. Opcionálisan fotókönyv kérhető.

A jegyesfotózás bárhol, bármikor lehet, remek alkalom arra, hogy megismerjük egymást, hogy szokjátok a kamerát, így a nagy napon már feszengés nélkül, lazán tudtok mosolyogni a lencsébe.:)

A fotókönyvből akár több példány is rendelhető, mely azután remek ajándék szülőknek, nagyszülőknek.

 

Ajánlatkérés >>

 Fotó + Videós egy csomagban. Foglalj minket együtt, és csomagárat adunk. :) Ajánlatkérés>>

Amennyiben az esküvő Nagymaros 60 km-es körzetén kívül van, úgy helyszíntől függően útiköltséget számítok fel.