Manapság már mindent megörökítünk hol képek, hol videók formájában, már a mobiltelefonunkkal is. Rengeteg fotót készítünk bulikon, ünnepeken, nyaraláskor, amiket aztán körbemutatunk családtagoknak, közösségi oldalakon megosztunk az ismerőseinkkel, de néhány héttel később már eszünkbe sem jut a számítógépre kattintani, és újra végignézni őket. Így tűnnek el a családi képek. Mobillal folyamatosan fényképezünk, megszámlálhatatlan kép van már a telefonunkon, azonban valószínűleg nem vagyunk együtt rajta. Hisz aki fényképez, az nincs rajta  képen, a szelfik valljuk be, nem a legtökéletesebbek.

Egy fotósorozat egy-egy korszak, ami megmarad. Megmaradhat digitális formában, de választhatsz olyan terméket is, amelyet aztán elajándékozhatsz, vagy ki tehetsz a lakásod falára, elteheted emlékbe, hogy aztán néha- néha elővéve nosztalgiázhass, mint tettük ezt szüleink, nagyszüleink fotóival, albumaival.

A családi képekről mindig lemarad valaki, hisz az egyikötök fotózni fog.

Ezért vagyok én, hogy ezen segítsek.:) Egy órát töltünk együtt szabadtéren, vagy stúdióban, ahogy szeretnétek. Ezalatt az egy óra alatt készülnek "hagyományos" családi képek ahol együtt vagytok, és ellesett pillanatok, melyek megmutatják a köztetek lévő kapcsolatot, nagy nevetéseket.

Itt az ideje, hogy ne csak a mobillal fotózz, hanem rám bízzátok magatokat, és fotózzunk közösen.:)

Érdeklődés >>>