Eljött az utolsó nap.....

Ritkán őrülök meg ennyire, hogy szinte ingyen fotózzak, hisz tudjuk, hogy egy fotózás nemcsak abból áll, hogy Te beállsz a kamera elé, én meg odamegyek, kattintgatok. De most még 1 napig tartom ezt az őrületet, hogy kedvezményes áron legyen kb. 150 fotód, amit tetszés szerint tudsz majd megosztogatni, előhivatni, akár karácsonyra vászonképet készíttetni párodnak/nagyszülőknek.

A döntés a tiéd, Most van itt a lehetőség.

November 15-én 10 órától potréfotózás az Atlantiszban Gödöllőn

Lepd meg magadat, vagy a családodat néhány képpel, készítess belőlük fotókönyvet párodnak, vagy a nagyszülőknek. Remek ajándék, ezen kívül a te „képtárad” is frissül, így akár a facebookon is sűrűn cserélgetheted a profilképedet. :)

Közeledik a karácsony, érdemes elgondolkozni az ajándékokon. Lehetőség van akár képeslap készítésre is, többféle kerettel. De egy családi portré vászonképen nagyon jól mutat, és örök emlék.

xmas3_resizexmas3_resize

IDŐPONT foglalás

A fotózás időtartama  40 perc, a képeket CD-n azonnal átadom, 10 képet közösen kiválasztunk, melyeket retusálva küldök emailen. Kb. 150 kép közül fogsz tudni válogatni.:)

A fotózás ára: 7000 Ft

Amit hozz magaddal. Önmagadat, a kedvenc ruhádat, sminket, és a kedvenc tárgyadat. Bármilyen kérésed lenne, előzetesen jelezd, és igyekszem megoldani.

Várlak szeretettel!